petak, 4. studenoga 2016.

Bloom Noir













Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju "Bloom Noir" snimljena u režiji nagrađivanog modnog fotografa Mladen Šarić, prezentira nevjerojatan spoj couturea kreacija i najnovije pret-a-porter linije koja je već od rujna dostupna u atelieru na adresi Radićeva 22. i webshopu www.boudoirzagreb.com
Kolekcija je satkana od kolorisičkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom jersey materijalu, neodoljivih impresionisičkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.


“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalni i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena.
Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju sa komercijalnom linijom. ” , izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Kampanju je snimio i osmislio fotografski genijalac Mladen Šarić, make up kreirao Sasa Jokovic, a frizure je izradila Milena Maršić iz Salon Glamour, styling je radila Ivana Pavić. Model Zara Ružić, Colors Model Scouting.

Nema komentara:

Objavi komentar